Импресум

ИЗДАВАЧ

ДООЕЛ „Читај позитивно”

Раководител на проектот: Анета Тасова

тел. за контакт: 076 789 553

„Позитивно.мк“ започна со онлајн емитување од 28 јануари 2021 година.