Како не знаевме порано: Имало нешто поубаво и од парче торта?!

Да се јаде торта секако е омилената работа на многумина, без разлика дали се мали или големи. За некои тоа е најубавата работа на светот, но дали има и нешто поубаво од парче торта. Да. Има. Секако тоа се две парчиња торта.

Вистинско изненадување за роденден

За роденден сите очекуваме изненадување и знаeме дека можеби подарокот нема толку да нè изненади, но сепак ќе го добиеме. Понекогаш има и вакви „изненадувања“. Навистина, што се прави кога некому ќе заборавиш да му купиш подарок за родненден. Па, може да му отсвириш песна.