Вистинско изненадување за роденден

ПАЛАВКОВЦИТЕ

За роденден сите очекуваме изненадување и знаeме дека можеби подарокот нема толку да нè изненади, но сепак ќе го добиеме. Понекогаш има и вакви „изненадувања“.

Навистина, што се прави кога некому ќе заборавиш да му купиш подарок за родненден.

Па, може да му отсвириш песна.