Како не знаевме порано: Имало нешто поубаво и од парче торта?!

ПАЛАВКОВЦИТЕ FEATURED 2

Да се јаде торта секако е омилената работа на многумина, без разлика дали се мали или големи. За некои тоа е најубавата работа на светот, но дали има и нешто поубаво од парче торта. Да. Има. Секако тоа се две парчиња торта.