Услови за користење

Добре дојдовте на „Позитивно.мк“. Ви благодариме затоа што на овој сајт нема да споделувате коментари со навредлива содржина, повици за насилство или кoментари со закани и клевети за личности или групи. Доколку сметате дека Вашето авторско право е повредено Ве молиме известете нè на chitajpozitivno@yahoo.com. Се надеваме дека ќе уживате во нашите објави и ќе бидат полезни за Вашето секојдневие исполнето со убави вести и информации.