Koj e најглупав на сликата?! Вашиот избор Ве опишува Вас…

ЗАБАВА

3.

Вие сте сонувач и вашите соништа се многу храбри. Сепак, некако успевате и да ги претворите во реалност.

Луѓето често не ве разбираат бидејќи многумина веруваат дека претерувате со вашите ставови.

Следна страница