Бидете дел од најголемиот онлајн бизнис семинар во светот – „Lyconet Online Sensation“ 24 Април 2021

Lyconet (Лајконет) е меѓународна компанија која им нуди бизнис можности на сите со претприемачки дух, поготово на оние кои се заинтересирани да работат онлајн бизнис од дома. Изградбата на сопствена меѓународна онлајн мрежа на маркетери и потрошувачи преку оваа платформа е многу иновативна и доходовна. Независните маркетери на Lyconet (Лајконет) имаат одлична можност не само […]

Koj e најбогатиот човек во светот воопшто?!

Кога ќе помислиме на најбогатите луѓе на светот, прво помислуваме на имиња како што се Џеф Безос, Илон Маск, Бил Гејтс, Ворен Бафет, Рокфелер…, меѓутоа малкумина слушнале за Манса Муса Први од Мали. Манса Муса бил африкански крал во 14 век и ја држи титулата за најбогат човек на светот. Со богатство кое прилагодено во […]