21 годишна наставничка од Битанија е најмладата жена која го преминала Атлантскиот океан

Дваесет и едногодишната наставничка од Велика Британија, Џасмин Харисон, стана најмладата жена која го преминала Атлантскиот океан, за 70 дена, три часа и 48 минути. -Сè што сакав е искуството, а за време на патувањето најмногу ми недостасуваше храна – истакна Џасмин, одговараќи на новинарските прашања откако веслајќи го премина Атлантскиот океан. Таа истакна дека […]