Секоја чест ако на оваа фотографија го гледате бувот

Само неколкумина на оваа фотографија можат да го видат бувот. Освен карпи трева и глуварчиња на фтографијата има и птица. Загаткава ги „запали“ социјалните мрежи, а само малкумина од прво го видоа бувот. Џим, фотограф кој фотографира диви животни, ја направил оваа фотогафија, пејсаж, карпи обраснати со трева, кога забележал дека нешто таму мрда. Бувот […]