За учество на националниот натпревар од Европскиот квиз на парите пријавени 174 одделенија

„За учество на националниот натпревар во рамките на  Европскиот квиз на парите – еден од најзначајните меѓународни настани чија цел е финансиска едукација на учениците од 13 до 15 години, оваа година се  пријавени  174 одделенија односно класови од 72 основни и средни училишта од нашата земја, што упатува на повторно голем интерес меѓу младите […]