Ѕирнете во градот на лимонот, се наоѓа на границата помеѓу Франција и Италија

Во близина на границата со Италија, на француската ривиера постои град со шарени згради и прекрасни плажи. Ангажманите за туристите во овој град започнале кога тој „се навлече“ на прегратката на Франција. Сепак, сè уште има многумина кои знаат сè за Франција, но никогаш не слушнале за градот на лимонот, Ментон, град што често ги […]