Mачка со неообични мустаќи го освои интернетот, ја споредуваат со славниот пејач

Преслатко маче со своите небоообичаени мустаќи го освои интернетот. Таа прво стана сензација на Инстаграм, а потоа и на останите социјални мрежи, а многумина во коментарите ја споредуваат со славниот пејач Фреди Меркјури. Мачката веднаш ги освоила корисниците на социјалните мрежи благодарение на необичната боја на крзното во пределот под муцката и изгледа како да […]