(ФОТО) Најпопуларните баба и дедо на Инстаграм: Eве зошто…

Никогаш не е предоцна за да бидете она што сакате да бидете, а затоа најголем доказ е овој брачен пар. Постар брачен пар од Германија одлучил да внесе бои во нивниот живот. Брит Кања и Гунтер Крабенхофт имаат многу фанови на Инстаграм, а нивниот број продолжува да расте. Според она што се гледа на фотографиите, […]