Внимавајте на деталите и обидете се да ја решите оваа загатка

Во ситуацијата прикажана на фотографијата некој нешто заборавил, или келнерката дека не послужила хамбругер, или гостинот дека го изел. Келнерката тврди дека гостинот порачал и хамбургер, и сака да го наплати, а гостинот дека дошол пред еден час и пиел само кафе. Тој нема да плати хамбургер што не го порачал, а ниту пак го […]