„Меморија“ најави концерт на пролет

Таман решивме да се збереме и направиме концерт,опна коронатаОвој пат и да вее и бура да коси и корона да роси Меморија на пролет концерт ќе прави Па што сака нека бидеНа сликава фали само уште Davor Jordanovski кој ќе биде засилување овој патИ тоа е тоаЗа гости на концертот во деновите што следат -Фејсбук […]