(ВИДЕО) Мислевте дека ова е само приказна што кружи на интернет, вистина е: Maма Ли продала сè што има и до крајот на животот планирала да живее на брод

Да се живее на брод за некого можеби изгледа како кошмар, но не и за оваа баба, која повеќе од eдинаесет години живеела на крузерот „Crystal Serenity“. Ли Вачстетер (90) или „Мама Ли“ кога ѝ починал сопругот одлучила да ја продаде својата куќа на Флорида и засекогаш да се пресели на брод. Таа ги обожавала […]