Македонија 2025 објави повик за обука за развој на бизнис вештини

Македонските претприемачи ќе имаат можност да ги развијат своите аналитички вештини и во целост да го развијат чувството за бизнис на претстојната обука за развој на бизнис вештини во рамки на Лидер проектот, која ја организира организацијата Македонија2025. Како што стои во соопштението од организацијата, десетдневната обука за менаџмент и бизнис администрација, ќе се одржи […]