Се падна стан од „Доме, сладок доме“

Државната лотарија објави дека извлечен е стан од инстант лозот „Доме, сладок доме“. „Освоен е стан, за само 100 денари, на инстант лозот „Доме сладок доме“ на Државна лотарија. Семејство од с.Аравати, Ресен, на инстант лоз купен во Кавадарци „изгреба“ стан во Скопје Државна лотарија, со радост ви го претставува семејство Секуловски – првите добитници […]