Фотографија што збуни многумина: Овој маж кој лежи на креветот всушност е торта!

Бен Кулен, познат како „Тhe Bake King“ на својот профил на Инстаграм објави фотографија и многумина ги збуни со неа. Иако изгледаше како што и многумина помислија дека станува збор за маж кој лежи во болнички кревет, се покажа дека тоа е всушност – торта. Имено, раперот Слоутај го замолил Бен да му направи торта […]