Пејачката во свој стил објави дека е позитивна на коронавирус

Пејачката Тамара Тодевска е позитивна на коронавирусот, а тоа го сподели со своите фанови и следбеници на Инстаграм. Тодевска го објави резултатот од тестирањето на кој според направената анализа е наведено присуство на вирусот SARS CoV-2, а над него напиша: „Ајде нека е честито…“. Пејачката исто така, преку Инстаграм го честиташе и празникот на жената, […]