Вакцина за добра волја

Дали сме сите во хаос, или повеќе така ни одговара да кажуваме и да се „заразуваме“ едни со други со лошите работи што ни се случиле, не можам да знам, но знам дека денеска ме „освои“, возрасен човек, далеку постар од мене, кој ми стана во автобус, и ми го отстапи неговото столче. Првпат ми […]