Хероите доаѓаат во разни форми и облици, понекогаш и на четири нозе: Maче – херој, спасилo две дечиња од змија – отровница

Семејниот мачор Артур ќе остане запаметен како херој откако ги спасил двете мали деца од семејството чиј миленик бил, од една од 10-те најотровни змии во Австралија. Мачорот уживал во дневните активности на семејство во нивниот дом во Австралија, кога австралиска кафеава змија влегла во градината каде што си играле децата. Артур веднаш ја забележал […]