Знаете ли каде во домот татковците најчесто се губат?!

ПАЛАВКОВЦИТЕ

Ако го пратиш тато по нешто од кујната, може ќе се врати, или можеби ќе се врати многу подоцна.

Изгледа тоа му се случило и на таткото на Влатко. Веќе долго време е „изгубен“ во кујната.