Ajде детективи: Кој го убил наставникот по географија?!

ЗАБАВА

Полицијата го уапсила наставникот по математика затоа што тој „држел полугодишен тест“ а било прв училишен ден, т.е. почеток на учебната година. Неговото алиби било лага.