Глупоста нема граница, а овие фотографии се само доказ

ЗАБАВА

Сите имаме моменти кога логиката не ни е силна страна, па ќе направиме по некоја глуост. Но, луѓето на фотографиите, освен што немале среќа, некој тоа и го снимил, па сега им се смее секој со пристап на интернет.