Што не е во ред на оваа слика?!

ЗАБАВА FEATURED 1

На фотогафијата е типично семејство од 1950 тите години. Таткото седи и чита весник додека мајката со децата јадат на масата. Сепак не е е така совршено како што изгледа на прв поглед. На сликата има 12 грешки што можете да се обидете да ги најдете.

Проверете ги вашите решенија на следната страница: Решение