Дете добило задача да нацрта некој музички инструмент, кога учителката видела веднаш ги побарала родителите

ЗАБАВА

Гордиот татко веднаш се пофалил на социјалните мрежи со цртежот на својот син, што го направил во училиште. Детето на часот по уметност добило задача да нацрта некој музички инструмент.

Малата легенда ја избрало хармониката, а за дополнителниот „реализам“се погрижило ништо да не ѝ недостига.

Секако, наставничката не издржала, па веднаш им испратила фотографија од уметничкото дело на неговите родители, а таткото пак, веднаш на Фејсбук.

Нека биде весело.