Koja жена е мајката на ова дете?! Еден детаљ е многу видлив

ЗАБАВА FEATURED 1

Според едно истражувањето двете страни на нашиот мозок постојано делат информации една со друга. Токму таа комуникација ни помага кога станува збор за решавање загатки и задачи затоа што во тој случај го користите целиот свој потенцијал размислувајќи „невообичаено“ (десен дел) и логички (лев дел). За жал, тоа ни малку не ја олеснува тежината на загатките, па морате да дадете сè од себе за ги решите.

Можете ли да погодите која жена е мајка на ова дете? Еден детаљ е многу видлив, но дали ќе се сетите дека тоа е тоа.

Решението на следната страница.