Родителите ги фотографирале своите првачиња, како изгледале пред и по првиот училиштен ден

ЗАБАВА

Сите сакаме фотографии и објавуваме коментари за тоа како времето лета и колку брзо растат децата. Сето тоа е многу слатко и убаво. Сепак, она што ретко го гледаме е како изгледаат оние насмеани и среќни детски лица по првиот училиштен ден.

Фотографиите навистина кажуваат повеќе од илјада зборови.

Фејсбук страницата „Inspirational Quotes“ сподели колекција од слики пред и по првиот училиштен ден.

Некои деца навистина изгледаат како да имале пеколен ден, или подобро кажано како да го преживеале првиот училишен ден.