„Макпетрол“ ги награди вработените со новогодишен бонус од 30.000 денари

Трудољубивоста и професионалноста се карактеристики коишто се исклучително ценети, без коишто успесите и напредокот не се можни, поради што „Макпетрол“ постојано ги наградува своите вработени и редовно го проширува тимот со најквалитетниот кадар. Сето ова е дел од долгорочната стратегија на компанијата. Во изминативе 12 месеци, „Макпетрол“ продолжи со имплементација на решенија коишто на сегашните, […]