Едноставно: Kaко да го исправите лошото држење на телото?!

Седењето пред компјутер, телевизор, гледањето во мобилниот телефон најмногу ги погодува вратот, рамената и горниот дел од грбот. Со текот на времето, положбата на главата се менува и таа оди сè повеќе и повеќе надолу, како и рамената, со што се оптоварува и ‘рбетот и влијае на целокупното држење на телото. За среќа, постои лесен […]