Oтсекогаш бил на работ помеѓу животот и смртта, го закопале жив, го фрлиле во река, преживеал сè…

За време на својот живот Хари Худини успеа да преживее неверојатни ситуации, тој бил закопан жив, затворен во кофчег и фрлен во река, облечен во лудачка кошула сам скокнал во смрзнувачко езеро и биле фрлен наопаку во резервоар за вода. Сето ова можеби сте го знаеле за него, но еве што можеби не сте. Од […]