Прва анти-стрес соба во Скопје: Скрши чаши и чинии и ослободи се од напнатоста

Стресот и напнатоста можат да предизвикаат сериозни последици по здравјето на луѓето, особено ако не практикувате начини да се ослободите од нив, како на пример, спрот, пешачење…. Последен хит во светот се анти стрес собите, а една таква има и во Скопје, објави Женски магазин. Пред да се влезе во собата се облекува заштитна опрема, […]