524 oздравени пациенти од Ковид 19, нови 642

Во последните 24 часа се направени 2.730 тестирања, а регистрирани се 642 нови случаи на КОВИД-19 во:-Скопје 321 -Прилеп и Велес по 40 -Куманово 27 -Гостивар 23 -Кавадарци 22 -Охрид 20 -Тетово и Неготино по 17 -Штип 15 -Битола и Струмица по 13 -Берово 12 -Делчево 9 -Гевгелија 7-Ресен и Богданци по 6 -Струга и […]