Доаѓаат големи промени: Почнува пролетната рамноденица

Пролетната рамноденица носи доминација на енергијата на првите три знаци на зодијакот: Овен, Бик и Близнаци. Тие знаци настојуваат да си го подобрат личниот развој и опстанокот на планетата. Ова е време за нови почетоци! Се активира енергијата, а животот е подготвен за засадување нови семиња што ќе ја одредат годината. Во периодот што следува […]