(ВИДЕО) Верувале или не: „Голф“ извлече автобус по угорнина со снег

ЗАБАВА

Автобус што не можел да ја искачи угорнината поради снегот, добил неочекувана помош од „голф“.

Автомобилот ја спасил ситуацијата, на изненадување на сите присутни кои го снимале и видеото. Херојството на голфот е направено во близина на Штутгарт.