Видео што го освои светот: Како на еден обичен ден гледа мајката, а како ќеркичката?!

ПОЗИТИВНО SLIDE

Многу често се вели дека во родителството деновите се долги, а годините кратки.

Погледнете го ова прекрасното видео што го освои светот, а ги истакнува токму оние обични денови на кои мајките им изгледаат бесконечно долго, а какви се всушност тие за нивните деца.

Она што за нас, возрасните, можеби е нормално, за децата можеби е магично. За нив тоа е можеби, уште еден „најдобар ден во животот“.