Што гледате на фотографијата: Куче или човек

ЗАБАВА FEATURED 1

Оваа фотографија масовно се шири на социјалните мрежи, но постои еден вид недоумица. Некои велат дека на фотографијата гледаат човек со ранец кој оди низ снегот кон шумата. Другите пак велат дека на фотографијата гледаат куче што доаѓа кон камерата.

Навистина, што има на фотографијата, дали тоа e човек со ранец или пак куче.