Дали е ова можно, погледнете што има на масата позади?!

ЗАБАВА SLIDE

Пандемијата на сите ни „ги скина нервите“, но ако не друго барем креативноста кај некои дојде до израз.

Погледнете некои од најлудите т.н. „карантински фотографии“.