Дете добило прашање во училиште: „Мислев дека мојата учителка ќе биде…“ Одговорот ги засрамил родителите, па се извинувале

ЗАБАВА FEATURED 2

Животот со деца е како да се возите на различни ролери секој ден. Никогаш не знаете дали возењето во следниот момент ќе ве натера да врескате или да се смеете.

Еве неколку „детски“ бисери кои ќе ви го разубават денот.

  1. Не сакал да му се намократ влечките, па ставил книжни ќеси на нозете и влегол во вода.

2. „Ако внимателно ја погледнете оваа фотографија, ќе го видите син ми како се крие од мене“.

3. „Во која рака го кријам чорапот?“

4. Ги ставил фломастерите во машината за садови.

5. „Мојот 6 годишен син за својата 23 годишна учителка“.