(ФОТО) Вака изгледа животот во Јужна Кореја, во писоарите ставаат мраз, а само да видите како им изгледаат свадбите

ПАТУВАЊА SLIDE

Јужнокорејците се многу внимателни луѓе.

Ставаат мраз во писоарите.

Вака им изгледа библиотека со повеќе од 50 000 книги.

Изведувачот е должен да ја заштити животната средина од бучава и прашина.

Полициските станици им се многу мали, а се трудат да изгледаат достапни, но и љубезни.

Вака изгледа вообичаен училишен ручек во Јужна Кореја.

Единственото нешто со кое не можат да се пофалат е едноставноста – мапа на метрото

Супер популарно јадење со путер.

Редот мора да си го знаете дури и ако сте пешак.

Новото моче или девојка вообичаено се запознаваат со родителите, роднините… но исто така и со предците.

Ваквите подвижни продавници се чести во руралните области.

Свадбите им траат помалку од 1 час, по што младенците одат на меден месец.

Со пицата често се служи и печено пилешко.

Кога станува збор за подароци, тие се многу практични, за вселување често се носи и тоалетна хартија.

Ако не сакате да се дружите со луѓе, имаат ресторани со животни.

Ако не сакате никакво друштво, ова се ресторани за самци.

На раскрсниците имаат чадори за сенка/ заштита од дожд.