Фотографија што збуни многумина: Овој маж кој лежи на креветот всушност е торта!

ЗАБАВА FEATURED 1

Бен Кулен, познат како „Тhe Bake King“ на својот профил на Инстаграм објави фотографија и многумина ги збуни со неа. Иако изгледаше како што и многумина помислија дека станува збор за маж кој лежи во болнички кревет, се покажа дека тоа е всушност – торта.

Имено, раперот Слоутај го замолил Бен да му направи торта за неговото ново музичко видео. Приказната од видеото го следни него, кој дооаѓа во болница да се породи, а откако ќе се породи, неговите гости почнуваат да го јадат неговото ‘тело’, што всушност е тортата.

– Ова е одлично, но во исто време и грозно, е само еден од многуте коментари.