Гори магацин во кругот на поранешната фабрика „Треска“

ИНФОРМАЦИИ

Гори магацин во кругот на поранешната фабрика „Треска“, противпожарните единици се на терен, соопштија од Центарот за управување со кризи. Пожарот избувнал попладнево и зафатил пластични материјали, дрва, грмушки и отпад, што предизвикало густиот црн чад во центарот на Скопје.

Досега нема пријава за повредени лица во пожарот.