Почина Венко, момчето ја изгуби битката со болеста

ТАЖНИ ВЕСТИ

Mладото момче за кое се сплоти цела Македонија и донираше за да се спаси, почина на 24 години.

На Венко му беше дијагностициран paк, но за жал тој не успеа да ја добие битката со болеста.