Првиот снег на Пелистер

ИНФОРМАЦИИ SLIDE

Пaдна првиот снег на Пелистер. Ниските температури во Македонија придонесоа да заснежи на повисоките места, со температураи под нулата.

Ова го објави порталот Бабам Битола, а според метеоролозите дождот на пониските места ќе потрае и во текот на викендот и наредната недела.