„Roma Rock School“ организира кампања за бесплатно музичко образование за деца Роми

ПРЕДЛОГ

„Roma Rock School“ (RRS) Скопје, организира кампања за донации за деца Роми да можат да посетуваат БЕСПЛАТНО музичко образование. Досега се соберени $1678 од 30 донатори. Акцијата трае 18 дена (05-23 Април 2021) во кои треба да се соберат 5000 долари од најмалку 40 донатори.

Доколку имате желба и множност донирајте и/или сподели ја информацијата за да им помогнете да стигнат до целта. Повеќе информации на следниот линк.