Tри недели си го барал автомобилот оти не можел да се сети каде се паркирал

На почетокот на месецов, 62-годишен Германец го паркирал својот автомобил во катната гаража во Оснабрик, град со 165.000 жители. Тој се паркирал и отишол на состанок, а потоа не можел да се сети каде го оставил своето возило. „Не ни знам колку пати бевме во Оснабрик да го бараме неговиот автомобил“, изјавила неговата ќерка Анастасија […]