Балкански балкон: Есенска верзија

ЗАБАВА FEATURED 1

Дојде есента, а во есен, се уште се чувствува по малку топлината од летото, но во тек се подготовките за зима.

Како изгледа една балканска тераса деновиве погледнете на фотографиите направени од „bulgarian.daze“/

Фотографиите се објавени и на фејсбук страницата „The Balkans“ каде што многумина се согласија дека ова е „авентична“ балканска тераса, а уште повеќе слатко се изнасемаја.

Извор: https://www.instagram.com/bulgarian.daze/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR1xCIdhdBcAoMNKgoPKboIDA8nNug3GRGw7DO8yLuCzsurfAi3YzuZZVWs