(ВИДЕО) По разводот, отишла на фризер и му кажала да прави што сака: Погледнете каква го напуштила салонот

FEATURED 2

На 55-годишната Кара од САД ѝ била потребна промена, па одлучила да го посети својот пријател од училиште, познатиот стилист Кристофер Хопкинс.

Кара сакала да промени нешто во нејзиниот живот, само што завршил бракот со нејзинот сопруг. Нејзе ѝ требало нешто позитивно, нешто што ќе ја направи да се чувствува подобро, поубаво, помладо…

Погледнете каква ја направил Крисофер.

Според нејзините зборови, била презадоволна.