Почина Тони Николовски

ТАЖНИ ВЕСТИ

На 56 годишна возраст поради последици со заболување со Ковид 19, почина Тони Николовски.

Николовски низ годините работел во МРТВ, Канал 5, А1 телевизија и Агенција Анадолија. Бил прв соработник на сопственикот на „А1 телевизија“, управител на „А2 телевизија“ и дел од сите проекти на „Фондацијата Рамковски“.

По негова иницијатива и со негова поддршка во 2012 година започнал со работа порталот Бриф.мк“.

Николовски беше и советник за медиуми на актуелниот министер за земјоделство.